Здравейте! На 25 май около 20:00 часа с моя съпруг станахме

...
Здравейте! На 25 май около 20:00 часа с моя съпруг станахме
Коментари Харесай

Пловдивчанка: Измама в автобус! Защо си затваряме очите?

" Здравейте! На 25 май около 20:00 часа с моя брачен партньор станахме очевидци на следното: Шофьор на рейс от линията 21 в Пловдив отхвърли против парите ни да даде билети при качването, опирайки се на това, че “на идната спирка се качва кондуктор ".

Така читателка на Plovdiv24.bg стартира сигнала си, изпратен до медията ни. И добавя:

" Помолих да върне парите ни и като се качи кондуктор, да си закупя билет, само че това ми беше отказано. Преди спирката, на която слизаме, пожелах да взема парите си назад още веднъж и по този начин и не получих пояснение за какво не ни бяха дадени билети.

Шофьорът, сюрпризиран от реакцията ми, сподели, изтъквам: “Защо не сподели, като се качвахте? ". Вероятно нямаше въобще да ни качи, в случай че бях споделила, че няма да пътувам без билет. Реакция от цялостен рейс имаше единствено от една жена, останалите останаха съгласни с това състояние и всички бяха нередовни.

Какво се случва, в случай че се качи инспектор? Защо след това мрънкаме, че страната няма доходи за Брутният вътрешен продукт, в случай че затваряме очите си пред такива обстановки? В 20-те минути от пътуването ми над 20 пасажери бяха превозени без билет, само че с пари за водача. Е, няма такава страна ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР